KIES ACHTERGROND

Over Mij

OVER ONS

Robijn kledingreparatie is opgericht in 2003 door de eigenaar Haci Ergin om de klanten in Vlaardingen beter van dienst te zijn.

Robijn kledingreparatie is met ervaren medewerkers van de dag van oprichting , gericht op het verstrekken van de beste service, kennis en ervaring in hun vakgebied in termen van eerste klas kledingreparateur van welke aard dan ook met elk denkbaar onderwerp voor ten dienste van onze klanten.

Wij erkennen de voordelen van de zakelijke wereld voor het bijhouden van de tijd, met onze missie om minstens zo goed als de perfecte werk te leveren. Ons gehele team is op het terrein in overeenstemming met de kwaliteit van doelstellingen gebaseerd op de tevredenheid van de klant te mogen ontvangen.

In een steeds drukker wordende maatschappij staan wij niet meer stil bij het centraal stellen van de mens! Persoonlijk vind ik dit belangrijk en geloof ik in de kracht van het er voor elkaar zijn! Mijn kwaliteiten stel ik optimaal ten dienste van mijn klant zodat ik hem of haar op een deskundige en persoonlijke manier kan begeleiden.

Ook zijn opdrachten voor Lederen kleding, gordijnen en kostuums in overleg mogelijk.

OVER MIJ

Mijn naam is Haci Ergin. Ik ben geboren en getogen in Turkije in de stad Aksaray / Ortakoy. Altijd heb ik een brede interesse gehad voor kleding, mode en de trends die er zijn op dat gebied. Tijdens mijn jeugd heb ik daarom de opleidingen kleermaker gevolgd en afgerond.

Daarna ben ik enkele jaren werkzaam geweest als naaier op een confectie. Dit confectie vervaardigde exclusieve kleding. Ik heb er met heel veel plezier gewerkt en ik heb er ook veel ervaring op kunnen doen. Sinds mijn 21ste woon ik in Nederland. Vanaf dat moment heb ik behoorlijk wat jaren (kleding-)herstelwerk gedaan en veel nieuwe kleding gemaakt.

Naast mijn toenmalige werk heb ik de opleiding tot Heren Grootvak met succes afgerond. De intense beleving van twee culturen heeft veel levenservaring opgeleverd. De verschillende levenswijzen hebben geleid tot een persoonlijke verrijking en een grote mensenkennis. In een steeds drukker wordende maatschappij staan wij niet meer stil bij het centraal stellen van de mens!

Persoonlijk vind ik dit belangrijk en geloof ik in de kracht van het er voor elkaar zijn! Mijn kwaliteiten stel ik optimaal ten dienste van mijn klant zodat ik hem of haar op een deskundige en persoonlijke manier kan begeleiden.

Met deze veelzijdige ervaring ben ik in staat al uw herstelwerk op een kwalitatief hoogwaardige manier aan te nemen. Ook zijn specifieke opdrachten in overleg mogelijk.

ONZE SERVICE